Algemene voorwaarden

Algemene Voorwaarden

Slow opleidingen/Slow netwerk behoudt zich het recht voor data of locatie te wijzigen.

Annulering uitsluitend schriftelijk: vanaf het moment van inschrijving tot 4 weken voor aanvang van de training wordt 50% van de prijs in rekening gebracht. Bij annulering binnen 4 weken voor aanvang is het volledige bedrag verschuldigd. Hierbij wordt een bedenktijd voor de deelnemer gehanteerd van twee weken na aanmelding.

Wijzigen uitsluitend schriftelijk: wijzigingen zijn tot 4 weken voor aanvang van de training mogelijk. De wijzigingskosten bedragen € 100,- indien binnen één jaar (na inschrijving) aan een volgende training wordt deelgenomen. Bij wijzigingen binnen 4 weken voor aanvang van de training is het volledige bedrag verschuldigd.

Uitzonderingen met betrekking tot het annuleren en wijzigen uitsluitend in overleg met de directie van Slow opleiding/Slow netwerk.

Facturering vindt plaats uiterlijk één week na inschrijving. Betaling: uiterlijk 14 dagen voor aanvang van de training.

Open trainingen zijn vrijgesteld van BTW.

Overmacht

Bij overmacht, noodweer, te weinig inschrijvingen, of ziekte, behoudt het Instituut zich het recht voor om groepen uit te stellen of samen te voegen. Bij annulering door Slow opleiding/Slow netwerk ontvang je z.s.m. bericht en worden reeds betaalde deelnemerskosten -/- administratiekosten teruggestort.

Eigen verantwoordelijkheid

Deelname aan opleiding geschiedt op basis van vrijwilligheid en voor eigen verantwoordelijkheid.

Vertrouwelijkheid

Alle informatie die door deelnemers wordt verstrekt is vertrouwelijk voor Slow opleiding/Slow netwerk, medewerkers en docenten.

Mailinglist

Je gegevens worden door Slow opleidingen/Slow netwerk gebruikt om je op de hoogte te houden van toekomstige activiteiten. Indien je daar geen prijs op stelt, dan horen we dat graag via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Verder zijn de privacy regels van toepassing zoals vermeld in separaat document dat geplaatst is op de website slownetwerk.nl

Gedragscode

SLOW Opleiding & Slow netwerk, alle medewerkers en freelancers houden zich aan de gedragscode beroep en bedrijf van NRTO van 15 november 2015. Deze gedragscode geldt ook voor het commitment van de opdrachtgevers, klanten, om zich aan deze gedragscode te conformeren.

Tarieven

De tarieven die vermeld zijn op de website slownetwerk.nl zijn de actuele tarieven.

Betaling

Wij verzoeken je vriendelijk de deelnamekosten volgens de factuur, voor aanvang van de eerste dag van training te voldoen op t.n.v. NL81 RABO 0331 1269 15 [naam opleiding] o.v.v. het factuurnummer.

Opleiding

Naast bovenstaande voorwaarden zijn er voor de deelnemers aan de opleiding extra algemene voorwaarden, te weten;

Inschrijving opleiding

We vragen een HBO-werk en denkniveau, een HBO of universitair diploma is niet noodzakelijk. Een (telefonische) intake maakt onderdeel uit van de aanmeldingsprocedure. Daarnaast kan het curriculum telefonisch of per mail aangevraagd worden.

Eigendomsrecht

Al het cursusmateriaal, incl. het curriculum, dat overhandigd wordt in de Opleidingen wordt ter beschikking gesteld aan de deelnemers. Het auteursrecht blijft volledig eigendom van Slow opleiding/Slow netwerk, niets uit dit cursusmateriaal mag worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt worden, zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de auteurs. Al het cursusmateriaal mag ook niet gebruikt worden voor onderwijs, anders dan het onderwijs bij Slow opleiding/Slow netwerk of voor commerciële doeleinden.

Alle modellen en schema’s zijn geregistreerd bij: https://www.flickr.com/photos/188043037@N05/with/49832894222/

By