mkb SLIM, stimuleren van leren en ontwikkelen

Wil jij op andere manier met je mensen over hun ontwikkeling in gesprek? Wil je weten in welke mate jullie bedrijfscultuur bijdraagt aan het behoud en de groei van je medewerkers en vooral hoe je deze kunt verbeteren en borgen? JA? dan is het nu een SLIM moment op hier mee aan de slag te gaan!

De overheid geeft namelijk een mkbSLIM subsidie van maximaal €25.000.- per bedrijf om juist dit te stimuleren. Vanuit Slow regelen we de subsidie aanvraag 'van registratie tot declaratie' zodat je er als bedrijf geen rompslomp aan hebt. Aanvragen kan vanaf 1 maart! De regeling staat ook open voor zzp-ers.

Vanuit Slow bieden we je een eerste check aan met onze (verkorte) organisatie Reflector. Het invullen duurt 5 minuten en je krijgt direct een meetbaar inzicht in je bedrijfscultuur. Wij gaan graag met je in gesprek om de uitkomsten te bespreken en een op maat advies te geven over hoe een opmaat traject eruit kan zien. Voor horeca ondernemers hebben een op maat programma opgesteld dat aansluit bij de wensen en behoeften van de horeca bedrijven.  Trajectleider is Peter Reiters, ondernemerscoach.

De loting bij overschrijding van de subsidie vindt begin april plaats. Toekenning in verdere tweede kwartaal 2023. Start van het traject dus vanaf het derde kwartaal 2023 en dan doorlopend naar het vierde kwartaal!

Wij helpen je gedurende het gehele traject: van registratie tot declaratie, zodat de gehele papieren rompslomp, de specifieke subsidie eisen en de voorwaarden uit handen genomen worden. Voor de registratie en aanvraag rekenen we een fixed fee van 10% van het subsidiebedrag. De fee wordt alleen in rekening gebracht indien de subsidie wordt toegekend.

Voor meer informatie over het proces van aanvragen neem contact met ons op via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..