partner worden?

Partnerships betekenen voor ons het aangaan van een langdurige relatie waarbij het gezamenlijke gedachtegoed van Slow de verbindende factor is en de menselijke klik het verschil maakt. Betrokkenheid bij onze opdrachten en klanten is de energizer om het beste uit elkaar te halen. Hierbij zijn de Slow reflector en de Slow gespreks-en relatiecyclus de onderliggende producten en methodieken die we inzetten bij onze opdrachtgevers. 

Deze partnerrelaties worden vormgegeven via ons Slow netwerk dat bestaat uit een omgeving waar partners en geïnteresseerde volgers samenkomen, kennisdelen en met elkaar in contact zijn. Daarnaast is er het partnernetwerk, een online omgeving ingericht voor onze partners en ons proeflokaal in Waalre waar netwerkbijeenkomsten en Slow activiteiten (zoals proeverijen) plaatsvinden.   

We onderscheiden twee vormen van partnerships: executive, associate. Als executive partner ben je direct betrokken bij de Slow organisatie, doe je acquisitie voor Slow toepassingen, voer je in naam van Slow opdrachten uit (bijvoorbeeld Slim trajecten), ontsluit je eigen kennis via het platform en de app (microlearnings), heb de mogelijkheid om je opleidingen onder het STAP budget te laten vallen en ben je een actieve ambassadeur voor Slow. Je omarmt als zelfstandig ondernemer het gedachtegoed, de methodiek en de reflectors en zet deze als ze passend zijn bij je opdrachten in. Je maakt daarvoor gebruik van de Slow partner box. Als executive partner heb je de mogelijkheid om een eigen regionaal Slow team in te richten. De intensiteit waarmee je betrokken bent bepaal je uiteraard zelf en ook de mate waarin je activiteiten oppakt.

Het verdienmodel voor de executive partner bestaat uit een actief gedeelte bij het uitvoeren van opdrachten en verkopen van Slow reflectors (zonder opdracht) en een passief gedeelte dat bestaat uit marge op de reflectors, marge op de gedownloade microlearnings en provisie voor verkopen van regionale teamleden.

Als associate partner omarm je als zelfstandig ondernemer het gedachtegoed, de methodiek en de reflectors en zet deze als ze passend zijn bij je opdrachten in. Je maakt daarvoor gebruik van de Slow partner box. Je hebt de mogelijkheid om je opleidingen onder het STAP budget te laten vallen. Het verdienmodel voor de associate partner bestaat uit een actief gedeelte bij het verkopen van Slow reflectors en een passief gedeelte dat bestaat uit marge op de reflectors bij eigen opdrachten.

Voor meer informatie over de partnership mogelijkheden van Slow neem graag contact op met Lisa Scheeren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan op één van onze kennismakingsavonden.

Hieronder vind je de links naar de trainingen en de opleiding tot Slow ontwikkelcoach met daarin opgenomen het programma, data, voorwaarden en tarief. De locatie is onze eigen trainingslocatie Markt 8, 5581 GK Waalre. De training en opleiding valt onder de CRKBO btw vrij regeling. Verder voldoet Slow opleidingen aan de eisen van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk.