partner worden?

Partnerships betekenen voor ons het aangaan van een langdurige relatie waarbij het gezamenlijke gedachtegoed van Slow de verbindende factor is en de menselijke klik het verschil maakt. Betrokkenheid bij onze opdrachten en klanten is de energizer om het beste uit elkaar te halen. Hierbij zijn de Slow reflector en de Slow aanspreek- en relatiecirkel de onderliggende producten en methodieken die we inzetten bij onze opdrachtgevers. 

Deze partnerrelaties worden vormgegeven via ons Slow netwerk dat bestaat uit een omgeving waar partners en geïnteresseerde volgers samenkomen, kennisdelen en met elkaar in contact zijn. Daarnaast is er het partnernetwerk, een online omgeving ingericht voor onze partners en ons proeflokaal in Waalre waar netwerkbijeenkomsten en Slow activiteiten (zoals proeverijen) plaatsvinden.   

 

Als partner omarm je als zelfstandig ondernemer het gedachtegoed, de methodiek en de reflectors en zet deze als ze passend zijn bij je opdrachten in. Je maakt daarvoor gebruik van de Slow partner box. Je hebt de mogelijkheid om je opleidingen onder het STAP budget te laten vallen. 

Het verdienmodel van jou als partner bestaat uit een actief gedeelte declarabele uren bij het inzetten van de slow reflectors voor eigen opdrachten of voor opdrachten vanuit Slow. Verder ontvang je als partner een staffelmarge op de door jou ingezette reflectors.

Voor meer informatie over de partnership mogelijkheden van Slow neem graag contact op met Lisa Scheeren, Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of meld je aan op één van onze kennismakingsavonden.

Hieronder vind je de links naar de trainingen en de opleiding tot Slow ontwikkelcoach met daarin opgenomen het programma, data, voorwaarden en tarief. De locatie is onze eigen trainingslocatie Markt 8, 5581 GK Waalre. De training en opleiding valt onder de CRKBO btw vrij regeling. Verder voldoet Slow opleidingen aan de eisen van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk.