professional worden?

Slow onderscheiden vier professional levels. Level C zijn professionals die individuele opdrachten uitvoeren en hierbij af en toe met Slow reflectors werken. Level B zijn professionals die individueel en team opdrachten uitvoeren en daarbij regelmatig met de Slow reflector werken. Level A zijn professionals die individueel, team en organisatieopdrachten uitvoeren en daarbij regelmatig met de Slow reflector werken. Daarnaast is er de level A+. Deze professional vertegenwoordigd Slow in de regio en bouwt samen met andere professionals aan het regionale Slow team.

Om je als professional aan te sluiten zijn er geen vaste kosten of jaarlijkse abonnementskosten. Voor level C volstaat de training ‘inzicht in ontwikkelvermogen. Voor Level B aangevuld met coachen met ontwikkelvermogen en optioneel ‘werken met ontwikkelvermogen. A professioneel kan ervoor kiezen om de ontwikkelcoach opleiding te volgen. Dit is echter facultatief en dus niet verplicht. 

Voor alle professionals is er een sales-en slow box beschikbaar. De sales box ondersteunt bij het selecteren en werven van opdrachten en de slow box ondersteunt bij uitvoering en evaluatie. Ook deze zijn facultatief en dus niet verplicht. Meer info over de boxen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Hieronder vind je de links naar de trainingen en de opleiding tot Slow ontwikkelcoach met daarin opgenomen het programma, data, voorwaarden en tarief. De locatie is onze eigen trainingslocatie Markt 8, 5581 GK Waalre. De training en opleiding valt onder de CRKBO btw vrij regeling. Verder voldoet de Haas training aan de eisen van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk.