Visie

Leren en Ontwikkelen’ is meer dan een kwestie van (bij)scholing en training. Het gaat over duurzaam persoonlijk ontwikkelen. Ontwikkelen staat voor de bewustwording en de invloed op jouw ontwikkelproces, waardoor je groeit: je werkt aan gedragsverandering van binnenuit! Duurzaam staat voor blijvend bezig zijn met jouw ontwikkeling. Slow is een acroniem voor ‘Samen Lerend Op Weg’, een visie en methode verpakt in toepassingen om ‘leren en ontwikkelen’ voor jezelf, voor je team en voor je organisatie, samen vorm te geven. 

Naast groei heeft duurzaam ontwikkelen een preventieve werking als het gaat over het voorkomen van burn outs, het verminderen van ziekteverzuim en het omgaan met werkdruk.  

Slow is vertragen. Wat gebeurt er nu eigenlijk om je heen: wat zie je, wat denk je en wat voel je? vertragen om te verdiepen en als de situatie erom vraagt weer deze vragen te stellen. 

Slow is verdiepen. Wat gebeurt er nu eigenlijk in jezelf: welke overtuigingen, patronen, karrensporen belemmeren de weg naar de je eigen kern?

Slow is beïnvloeden. De moed hebben om je uit te spreken over wat er om je heen gebeurt en de kwetsbaarheid tonen door te laten zien wat er met je gebeurt.

Slow is bewegen. De ruimte maken en de rust vinden om zelf te bewegen. Om te experimenteren, om te oefenen, om stappen vooruit en stappen terug te zetten en hierop te reflecteren.

Wie zijn wij?

Hans Heijnen

CEO en Bedrijfskundig adviseur. Een vrij mens met aandacht voor de medemens en de natuur.

Met meer dan 20 jaar ervaring adviseert Hans organisaties in het sociale domein, het MKB en de zakelijke dienstverlening op een breed scala van bedrijfskundige onderwerpen. Hij is ADR geaccrediteerd mediator en onderhandelaar. 

Hans richt zich met name op zaken waarbij impact en belangen groot zijn. Met elkaar in gesprek zijn en daarbij ervaringen en belevenissen delen is enorm inspirerend en ook bij tijd en wijle confronterend. Het levert Hans energie op en als dit niet zo is dan past het niet bij wie hij is en waar hij voor staat: het beste en mooiste uit zichzelf en anderen halen.

 

Lisa Scheeren

Communicatie- en Relatiemanager. Een ontdekkend mens met aandacht voor ethiek en gastvrijheid.

Lisa heeft Communicatie gestudeerd en daarna Bedrijfsethiek. Ze is nieuwsgierig naar beweegredenen van anderen en wil zelf ook steeds blijven leren en ontwikkelen. Zo doet zij op dit moment de Boswijk opleiding, omdat ze weet dat je jezelf goed kennen moet wil je zoveel mogelijk kunnen begrijpen en aansluiten bij de ander. Op een vriendelijke en humorvolle manier hecht ze aan duidelijkheid en goede afspraken.

 

Sander Heijnen

Gamification Expert, Projectleider. Een creatieve geest, met aandacht voor spelen en beleven.

Sander heeft vanuit zijn interesse en studie in Game-Design en vervolgens Psychologie zijn passie kunnen vinden in deze bijzondere combinatie, of te wel, Gamification! Hij is creatief en weet vanuit bestaande situaties met frisse nieuwe ideeën te komen en deze door te vertalen naar Gamification oplossingen. 

 

Lisa van Schaik

Jr. Consultant Slow toepassingen. Een rustig persoon met oog voor het scheppen van overzicht en duidelijkheid.

Lisa heeft Organisatiewetenschappen gestudeerd en daarna Arbeids- en Organisatiepsychologie. Gedurende haar studies heeft ze een grote interesse ontwikkeld in de beweegredenen van de mens in verschillende contexten. Lisa begrijpt hoe het leren en ontwikkelen voor zowel de mens als voor de organisatie van belang is, waar beide met elkaar verbonden zijn.

 

Diede van Rijbroek

Stagiaire HRM. Leergierig en enthousiast met oog voor ontwikkeling.

Diede is bijna klaar met haar studie HRM en is op dit moment aan het afstuderen bij Slow. Haar afstudeeropdracht is om een innovatief product of dienst voor Slow te ontwerpen. Daarnaast doet zij allerlei taken gericht op het opdoen van ervaringen in organisaties