Workshop 'inpassen aanspreekcirkel'

In navolging van het stimuleren en/of optimaliseren van de leercultuur vraagt een beweging naar zelf ontwikkeling een aanpassing of inpassing in de HR-cyclus (voor zover deze traditioneel is ingericht).

Deze workshop gaat over de belang en de wenselijkheid om de HR-cyclus aan te passen zodat deze aansluit bij een leercultuur gericht op zelf ontwikkelen. De aanspreekcirkel met de 4 fasen en de 12 vragen wordt als methodiek ingevoerd als onderdeel van de vernieuwde HR-cyclus. In deze workshop worden fasering, aansluiting en aanpak behandeld vanuit de eigen situatie. De afstemming en aansluiting met leer-en ontwikkelafdelingen, LMS-omgevingen, e- academies worden meegenomen. Voorkeur gaat er naar uit dat deze medewerkers deelnemen aan de workshop.

Deze workshop wordt uitsluitend in company aangeboden met min. 6 en max. 8 deelnemers.

3 dagdelen   €695,- p/p   Irene van der Laan, Lisa van Schaik   In overleg
Aanspreekcirkel

Bij het inpassen van de aanspreekcirkel zijn twee bewegingen van belang. Gesprekken over functioneren vinden veel meer via naar directe feedback op de werkvloer plaats passend bij een constructieve leercultuur. Hierdoor ontstaat ruimte om ontwikkel- voortgangsgesprekken als regulier onderdeel van de HR-cyclus te introduceren.

In veel organisaties wordt de traditionele manier van het voorbereiden en het voeren van functioneringsgesprekken als inefficiënt en vooral weinig impact gevend. Zeker de tijdrovende 360gr feedback schiet veel zijn doel voorbij. Met het voeren van gesprekken aan de hand van de Slow reflector rapportages neemt de impact fors toe en neemt de inefficiency af. Er ontstaat ruimte voor zelf ontwikkeling.

Praktische informatie

  • Minimaal 6 deelnemers bij voorkeur combinatie van HR-adviseurs en leer-en ontwikkelspecialisten (hangt af van grootte organisatie);
  • Twee dagdelen gericht op implicaties en implementatie;
  • Een terugkomdagdeel voor evaluatie en next steps.

wat levert de workshop op?

Na afloop van de workshop is er een duidelijk beeld hoe de aanspreekcirkel geïntroduceerd en geïmplementeerd wordt in de organisatie.

Investering

€ 695,- per deelnemer*, excl. locatiekosten. Minimaal 6 deelnemers.

Voor organisaties die onder de IMEUD-regeling vallen gelden de zeer gunstige subsidievoorwaarden. Zie onder Voorkeur trajecten regeling D.I..

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet Slow opleidingen aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.

*) vraag bij meer dan 8 deelnemers naar onze in company prijzen.