Slow thema's

Meer willen weten over specifieke thema's voor mensen en teams in jouw organisatie? De toepassing Slow thema’s geeft inzicht in het ontwikkelvermogen van mens en organisatie thema's zoals persoonlijk leiderschap, duurzame inzetbaarheid, positieve gezondheid, gespreksvoering, wendbaar werken en of andere specifieke thema’s. Door het invullen van stellingen in de Slow Reflector app gericht op specifieke onderdelen van deze thema’s door jou en je feedbackgevers krijg je direct een beeld waar jouw ontwikkel- en koester punten liggen, waarmee je direct aan de slag kunt. 

De Slow thema’s worden ingezet bij individuele- en teamcoaching, loopbaantrajecten en specifieke ontwikkelvraagstukken van medewerkers en teams. Gericht met deze thema’s aan de slag gaan heeft een preventieve werking op burn-out klachten en ziekteverzuim.

Je ontvangt een uitgebreide rapportage, zodat je direct op een effectief en plezierige manier themagericht gaat werken aan het ontwikkelvermogen van jezelf en je team! De Slow  professionals begeleiden je bij het werken met de rapportages. 

Duurzaam ontwikkelen vanuit het organisatieperspectief betekent dat onze inspanningen erop gericht zijn om het ontwikkelen te verankeren in de organisatie en of het team zelf. Dit betekent, als mogelijk, mensen intern op te leiden om zelf te werken met onze toepassingen. Hiervoor hebben we binnen de Slow opleiding, de Slow gebruikerstrainingen en de opleiding Slow ontwikkelcoach ingericht. Deze kan ook incompany worden georganiseerd.