Slow samenwerking cyclus

Hoe werken je eigenlijk samen en hoe zorg jij en je team ervoor dat jullie op een natuurlijke manier samenwerken? 

De Slow Samenwerking Cyclus geeft inzicht in de elementen die bij natuurlijk samenwerken een rol spelen, waardoor je er als team meteen mee aan de slag kunt. Het brengt de mate van samenwerken en teamdynamiek in kaart en geeft handvatten om deze zo nodig te veranderen. Door het invullen van stellingen in de Slow reflector app gebaseerd op de Slow samenwerking cyclus gaan teamleden met elkaar in gesprek over ontwikkel- en koesterpunten die hieruit zijn gekomen. 

De Slow samenwerking cyclus wordt ingezet bij teamontwikkeling en teamcoaching en specifieke samenwerkingsvraagstukken.

Je ontvangt een uitgebreide rapportage, zodat je direct op een effectief en plezierige manier met de samenwerking cyclus aan de slag kan! De slow professionals begeleiden je bij het werken met de rapportages. Wil je als organisatie de samenwerking cyclus onderdeel maken van bijvoorbeeld van reguliere teamontwikkelingstrajecten? Onze professionals ondersteunen hier graag bij.

Duurzaam ontwikkelen vanuit het organisatieperspectief betekent dat onze inspanningen erop gericht zijn om het ontwikkelen te verankeren in de organisatie en of het team zelf. Dit betekent, als mogelijk, mensen intern op te leiden om zelf te werken met onze toepassingen. Hiervoor hebben we binnen de Slow opleiding, de Slow gebruikerstrainingen en de opleiding Slow ontwikkelcoach ingericht. Deze kan ook incompany worden georganiseerd. 

Hieronder staat schematisch de samenwerking cyclus toegelicht. Meer weten?