Slow basis gebruikerstraining

De fundamenten van duurzaam persoonlijk ontwikkelen liggen aan de Slow reflector ten grondslag. Dat wil zeggen, blijvend bezig zijn met de bewustwording (=reflectie) en de invloed die eenieder heeft op zijn of haar ontwikkelproces waardoor je groeit en waardoor gedragsverandering van binnenuit ontstaat.

De basis gebruikerstraining behandelt de visie en het gedachtegoed van ‘duurzaam ontwikkelen’. Je leert de basistheorie van Slow kennen. In één dag krijg je uitleg over hoe je de Slow reflector binnen je organisatie of eigen praktijk in kan zetten en hoe je de bijbehorende rapportages kan lezen. Na deze dag kan je zelfstandig met de Slow reflector aan de slag.

De dag bestaat uit een theorieochtend en een praktijkmiddag. De training wordt gegeven door Hans Heijnen, de oprichter en de ontwerper van de Slow reflector.

Data:

  • Donderdag 1 juli
  • Woensdag 22 september
  • Donderdag 2 december

 

Kosten:

De dag is geheel verzorgd en de kosten zijn €595,- (inclusief btw, lunch en materialen)

 

Locatie:

Markt 8, Waalre

De training is onderdeel van Slow opleiding. De training valt onder de CRKBO btw vrij regeling. Verder voldoet de Slow opleiding aan de eisen van het NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk.

Na aanmelding ontvang je een bevestiging van je inschrijving met inschrijfformulier. Na aanlevering van het inschrijfformulier is je inschrijving definitief. In de week voorafgaande aan de training ontvang je het programma en de factuur.