WERKEN AAN HET TEAM ONTWIKKELVERMOGEN

Zoek je als professional of leidinggevende een concrete coachmethodiek om te werken aan het ontwikkelvermogen van teams. Dan geeft deze verdiepende training een concrete gespreksmethode om met team koester-, ontwikkel- en gesprekspunten aan de slag te gaan.

Start data:

Data in overleg

 

Mogelijkheden:

Standaard   Op maat   In company
1 dag   €595,-   Lisa Scheeren   Waalre (regio Eindhoven)

Doordat teamleden elkaar beter leren kennen en begrijpen verbeteren de onderlinge verhoudingen en arbeidsrelaties. Hiermee wordt het fundament voor teamgroei versterkt. 

 

De training is voor deelnemers die de Slow basistraining ‘Inzicht in ontwikkelvermogen’ hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen op de gespreksmethode en teams willen coachen met de Reflector uitkomsten als hulpmiddel. 

Uniek aan deze training

  • We nemen je mee in de onderliggende Slow gespreksmethodiek. Een methode die zorgt voor betere gesprekken en betere relaties binnen teams.
  • Je oefent tijdens deze training met eigen ingebrachte team casussen en hoe je de gespreksmethodiek hiervoor kunt inzetten.
  • Door de interactie en het uitwisselen van ervaringen inspireer je elkaar.

Vereiste

Voor deze verdiepende training is de afronding van de 1-daagse Slow basistraining: Inzicht in je ontwikkelvermogen een vereiste. Na afronding van beide trainingen ontvang je het Slow certificaat voor ‘Teamontwikkeling vanuit reflectie en dialoog'.

Investering

€ 595,- voor 1 dag (inclusief lunch en materialen).

combinatietrainingen

Kies je gelijk voor een combinatietraining met 1 van de verdiepende trainingen, dan geniet je van de pakketprijs van € 995,-.

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet Slow opleidingen aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.

Meer informatie over Slow opleidingen

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waar je werkzaam bent. Dat maakt het makkelijker voor ons om jou de juiste informatie te verstrekken
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer