WERKEN AAN HET TEAM ONTWIKKELVERMOGEN

Zoek je als professional of leidinggevende een concrete coachmethodiek om te werken aan het ontwikkelvermogen van teams. Dan geeft deze verdiepende training een concrete gespreksmethode om met team koester-, ontwikkel- en gesprekspunten aan de slag te gaan.

Start data:

23 juni   23 september   21 december   24 februari 2023
1 dag   €595,-   Kim Linders, Lisa Scheeren   Waalre (regio Eindhoven)

Doordat teamleden elkaar beter leren kennen en begrijpen verbeteren de onderlinge verhoudingen en arbeidsrelaties. Hiermee wordt het fundament voor teamgroei versterkt. 

 

De training is voor deelnemers die de Slow basistraining ‘Inzicht in ontwikkelvermogen’ hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen op de gespreksmethode en teams willen coachen met de Reflector uitkomsten als hulpmiddel. 

Uniek aan deze training

  • We nemen je mee in de onderliggende Slow gespreksmethodiek. Een methode die zorgt voor betere gesprekken en betere relaties binnen teams.
  • Je oefent tijdens deze training met eigen ingebrachte team casussen en hoe je de gespreksmethodiek hiervoor kunt inzetten.
  • Door de interactie en het uitwisselen van ervaringen inspireer je elkaar.

Vereiste

Voor deze verdiepende training is de afronding van de 1-daagse Slow basistraining: Inzicht in je ontwikkelvermogen een vereiste. Na afronding van beide trainingen ontvang je het Slow certificaat voor ‘Teamontwikkeling vanuit reflectie en dialoog'.

Investering

€ 595,- voor 1 dag (inclusief lunch en materialen). Volg je de basis en de verdiepende training beide, dan geldt de pakketprijs van €995,-.

Financiële tip: maak gebruik van het STAP-budget van max. € 1.000,-!

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet de Slow opleiding aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.