inzicht in je ontwikkelvermogen

Zoek je als medewerker, leidinggevende of professional inzichten, vaardigheden en handvatten voor het voeren van gesprekken aan de hand van de uitkomsten en rapportages van de Slow reflector? Na afloop van deze interactieve training, met veel ruimte eigen inbreng, oefenen en interactie ben je in staat vanuit jouw initiatief een (ontwikkel)gesprek te voeren. De uitkomsten van de slow reflector worden in de vorm van ontwikkel- koester en gesprekspunten hierin meegenomen.

Start data:

12 oktober 2023

 

1 dag   €595,-   Lisa Scheeren   Waalre (regio Eindhoven)

De basis van de training is het leren kennen van de inzichten uit de Slow reflector app met de daarbij behorende rapportages. Op basis van eigen reflectie en input van feedbackgevers krijg je inzicht in jouw ontwikkel-, koester- en gesprekspunten. Deze punten worden uitgedrukt in een reflectie rapportage als spiegel voor jezelf en een dialoog rapportage om met jouw feedbackgevers in gesprek te gaan. 

Uniek aan deze opleiding

  • Tijdens de training duiken we in de Slow reflector die jij en je feedbackgevers voorafgaand aan de training hebben ingevuld. Zo krijg je gelijk inzicht in jouw eigen ontwikkel-, koester- en gesprekspunten.
  • In de Slow reflector app staan microlearnings voor jou klaar die aansluiten bij de ontwikkelpunten, zodat je zelfstandig op ieder gewenst moment met je ontwikkeling aan de slag kunt. 
  • Na deze dag heb je de basis om de Slow reflector samen met de bijbehorende reflectie en dialoog rapportages in te zetten binnen je organisatie, je eigen praktijk of gewoon voor jezelf.
  • De Reflector app is eenvoudig in gebruik, toegankelijk, to-the-point en state-of the-art. Bovendien is het een blijvend hulpmiddel voor persoonlijke en professionele groei.

Investering

€ 595,- voor 1 dag (inclusief lunch en materialen).

combinatietrainingen

Kies je gelijk voor een combinatietraining met 1 van de verdiepende trainingen, dan geniet je van de pakketprijs van € 995,-.

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet Slow opleidingen aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.

Meer informatie over Slow opleidingen

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waar je werkzaam bent. Dat maakt het makkelijker voor ons om jou de juiste informatie te verstrekken
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer