INZICHT IN JE ONTWIKKELVERMOGEN

Zoek jij als professional of leidinggevende concrete inzichten voor de persoonlijke en professionele groei van jezelf, jouw opdrachtgevers en medewerkers? Dan geeft deze training, met de Slow reflector app als hulpmiddel, heldere aandachtspunten vanuit constructief gevoel en gedrag. De diepere laag die nodig is voor het groeiproces.

Start data:

16 juni   15 september   15 december   16 februari 2023
1 dag   €595,-   Kim Linders, Lisa Scheeren   Waalre (regio Eindhoven)

De basis van de training is het leren kennen van de inzichten uit de Slow reflector app met de daarbij behorende rapportages. Op basis van eigen reflectie en input van feedbackgevers krijg je inzicht in jouw ontwikkel-, koester- en gesprekspunten. Deze punten worden uitgedrukt in een reflectie rapportage als spiegel voor jezelf en een dialoog rapportage om met jouw feedbackgevers in gesprek te gaan. 

Uniek aan deze opleiding

  • Tijdens de training duiken we in de Slow reflector die jij en je feedbackgevers voorafgaand aan de training hebben ingevuld. Zo krijg je gelijk inzicht in jouw eigen ontwikkel-, koester- en gesprekspunten.
  • In de Slow reflector app staan microlearnings voor jou klaar die aansluiten bij de ontwikkelpunten, zodat je zelfstandig op ieder gewenst moment met je ontwikkeling aan de slag kunt. 
  • Na deze dag heb je de basis om de Slow reflector samen met de bijbehorende reflectie en dialoog rapportages in te zetten binnen je organisatie, je eigen praktijk of gewoon voor jezelf.
  • De Reflector app is eenvoudig in gebruik, toegankelijk, to-the-point en state-of the-art. Bovendien is het een blijvend hulpmiddel voor persoonlijke en professionele groei.

Investering

€ 595,- voor 1 dag (inclusief lunch en materialen). Kies je gelijk voor 1 van de verdiepende trainingen, dan geniet je van de pakketprijs van € 995,-.

Financiële tip: maak gebruik van het STAP-budget van max. € 1.000,-!

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet de Slow opleiding aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.