COACHEN MET ONTWIKKELVERMOGEN

Zoek je als professional of leidinggevende een concrete coachmethodiek om te werken aan het ontwikkelvermogen? Dan geeft deze verdiepende training een concrete gespreksmethode om met koester-, ontwikkel- en gesprekspunten aan de slag te gaan.

Start data:

17 juni   16 september   16 december   17 februari 2023
1 dag   €595,-   Kim Linders, Lisa Scheeren   Waalre (regio Eindhoven)

De methode is een cyclus voor de weg van uitspreken naar aanspreken en van gehoord voelen naar gewaardeerd voelen.

 

De training is voor deelnemers die de Slow training 'Inzicht in ontwikkelvermogen' hebben gevolgd en zich verder willen verdiepen in de gespreksmethode en willen coachen met de Reflector uitkomsten als hulpmiddel.

Uniek aan deze opleiding

  • We nemen je mee in de onderliggende Slow gespreksmethodiek. Een methode die zorgt voor betere gesprekken als fundament voor duurzame, intrinsieke groei.
  • Je krijgt handvatten om de methodiek eigen te maken en oefent met eigen casussen om te coachen met de Reflector uitkomsten als hulpmiddel. 
  • Door de interactie en het uitwisselen van ervaringen inspireer je elkaar.

Vereiste

Voor deze verdiepende training is de afronding van de 1-daagse Slow basistraining: Inzicht in je ontwikkelvermogen een vereiste. Na afronding van beide trainingen ontvang je het Slow certificaat voor ‘Ontwikkelen vanuit reflectie en dialoog'.

Investering

€ 595,- voor 1 dag (inclusief lunch en materialen). Volg je de basis en de verdiepende training beide, dan geldt de pakketprijs van € 995,-.

Financiële tip: maak gebruik van het STAP-budget van max. € 1.000,-!

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet de Slow opleiding aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.