Slow talk: raken en geraakt worden

Stel je voor: we willen iemand aanspreken, maar vaak voelt het alsof we die persoon terechtwijzen. We zijn terughoudend in het uiten van onze mening, omdat we niet weten hoe die persoon zal reageren. Maar wat als we een andere benadering zouden kiezen? Een benadering waarbij we dieper ingaan op de situatie door middel van verkennende vragen, waardoor we samen kunnen leren? Laten we meer luisteren en minder snel oordelen.

In deze inspirerende slow talk ga je samen met andere deelnemers en Hans Heijnen in gesprek over de betekenis van Slow als het om raken en geraakt worden gaat. De aanspreekcirkel waar via weg van gezien voelen, gehoord voelen, serieus genomen voelen er verbinding en waardering gevoeld wordt, staat als methodiek om te raken en geraakt te worden, centraal. 

Hans Heijnen, de oprichter en partner van SLOW, heeft als doel om mensen, teams en organisaties te stimuleren en te ondersteunen bij hun persoonlijke en relatiegericht leiderschap. De missie van SLOW is het bevorderen en ondersteunen van 'zelfontwikkeling van binnenuit', waarbij de focus ligt op innerlijke groei en transformatie en zelfredzaamheid.

Slow talk Raken en geraakt worden
De aanspreekcirkel – Via uitspreken naar aanspreken
Datum: donderdag 7 december 2023 telkens van 09.00uur tot 10.00uur
Locatie: via Zoom

 

Aanmelden

Uw voornaam is verplicht. Deze hebben wij nodig voor een correcte verwerking van uw aanmelding.
Uw achternaam is verplicht. Deze hebben wij nodig voor een correcte verwerking van uw aanmelding.
Het telefoonnummer is verplicht. Wij hebben deze nodig voor een correcte verwerking van uw aanmelding.
Uw emailadres is verplicht. Deze hebben wij nodig voor een correcte verwerking van uw aanmelding.
Geef a.u.b. aan bij welke organisatie u werkzaam bent. Deze hebben wij nodig voor een correcte verwerking van uw aanmelding.
Dit veld dient aangevinkt te zijn voor een correcte inschrijving.
Ongeldige invoer