ONTDEK MEER VAN JEZELF

Organisaties doen meer dan ooit een beroep op de capaciteiten en talenten van mensen. Mensen krijgen hierbij de ruimte om te leren en ontwikkelen. Dit vraagt van mensen in organisaties dat ze zichzelf beter leren kennen en meer over zichzelf ontdekken om daarmee optimaal bij te dragen aan de organisatieambities. Dit in balans met de persoonlijke ambities en waarden.

Start data:

eigen moment
1.45 uur   €129,-   Hans Heijnen   Online

‘Ontdek meer over jezelf’ is gericht op:

  • Het opsporen van je onbekende capaciteiten, kwaliteiten, talenten en daarnaast de blinde vlekken, beperkingen en blokkades die de herkenning van je kracht in de weg staan. Herkennen geeft ruimte om ermee aan de slag te gaan. Het bevordert zelfbewustzijn, geeft meer zelfvertrouwen en versterkt je zelfbeeld.
  • Het onderscheiden van je ego (patronen, overtuigingen, gedachten en gevoelens) en je ‘echte ik’ (waarden, identiteit, eigenschappen en drijfveren). Door meer van je ‘echte ik’ te laten zien zullen anderen je eerder opmerken en rekening met je houden. Vanuit je ‘echte ik’ houd je de verbinding met de ander, terwijl je vanuit je ego uit de verbinding gaat!

Hierbij besteden we extra aandacht aan de eigen veiligheid en kwetsbaarheid die nodig is om jezelf te laten zien en te gaan staan voor wie je bent en wat je doet.

Uniek aan deze training

  • De training geeft handvatten voor zelfonderzoek, inzicht in je zelfbeeld en bevorderd je zelfbewustzijn en zelfvertrouwen.
  • Aan de hand van gerichte oefeningen, korte analyses en het voorhouden van een spiegel ontdek je meer over jezelf.
  • Je doet ervaring op in het inzetten van je ego en je ‘echte’ ik en het benutten van je capaciteiten en talenten.

Investering

€ 129,-.

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet Slow opleidingen aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.

 

Meer informatie over Slow opleidingen

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waar je werkzaam bent. Dat maakt het makkelijker voor ons om jou de juiste informatie te verstrekken
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer