DE KRACHT VAN HET ECHTE GESPREK

Zoek jij een nieuwe invulling van (team/project)leiderschap, waarbij mensen vanuit zichzelf in beweging komen en samenwerken? Niet vanuit beslissingen die voor ze genomen worden, maar vanuit het aangaan van gesprekken waarin een ieder zich gezien en gehoord voelt? Dan past deze online training uitstekend bij jou. 

Start data:

eigen moment
2 uur   €129,-   Hans Heijnen   Online

Van leidinggevenden en medewerkers willen we steeds meer dat ze vanuit zichzelf problemen oplossen, initiatieven aandragen, uitdagingen aangaan en samenwerken via zelfsturende teams. Tegelijkertijd voelen mensen in organisaties zich maar al te vaak niet serieus genomen, omdat er allerlei zaken zonder overleg voor hen beslist wordt waarvan vervolgens verwacht wordt dat ze er de verantwoordelijkheid voor nemen.

Dit vraagt om een nieuwe invulling van leiderschap. Het vraagt om het aangaan van echte gesprekken, zodat mensen zich gezien en gehoord voelen, vanuit zichzelf in beweging kunnen komen en vanuit verbinding samenwerken.

Opbouw

De online training ‘Kracht van het echte gesprek’ gaat over:

  • Verbinding door echt te luisteren en vanuit daar de juiste vragen te stellen. Vragen gericht op verdiepen in plaats van het zenden van oplossingen.
  • Het scheppen van een context en cultuur waarin mensen zich veilig voelen om zichzelf uit te spreken, elkaar aan te spreken en vanuit zichzelf in beweging te komen.
  • Het herkennen van je eigen drempels en die van anderen, zodat ieder zijn eigen echtheid kan laten zien.
  • De invloed van non-verbale communicatie.
  • De voorbereiding op en de structuur van gesprekken om tot de kern te komen.

Uniek aan deze training

De training geeft inzichten, bewustwording en praktische handvatten. Daarnaast ga je daadwerkelijk oefenen met het voeren van echte gesprekken aan de hand van praktijksituaties. Zo oefen je niet alleen het luisteren en stellen van de juiste vragen, maar ontdek je ook hoe:

  • om te gaan met allergieën.
  • drempels weg te nemen.
  • interventies uit te voeren.

Investering

€ 129,-.

De training is btw vrijgesteld volgens de CRKBO-regeling. Daarnaast voldoet Slow opleidingen aan het keurmerk van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding), waarbij Slow is aangesloten.

 

Meer informatie over Slow opleidingen

Wij gaan graag het gesprek met je aan en nemen contact met je op.

Vertel ons hoe je heet, dat praat toch een stuk fijner met elkaar.
We hebben je emailadres nodig om je de informatie toe te sturen.
Ongeldige invoer
Laat ons weten waar je werkzaam bent. Dat maakt het makkelijker voor ons om jou de juiste informatie te verstrekken
Laat ons weten waarover je meer informatie wilt. Dan kunnen we dat voorbereiden voordat we contact met je opnemen.
Ongeldige invoer