Gebruiker of coach worden?

Wil je de Slow toepassingen zelf inzetten binnen je eigen organisatie of voor je opdrachtgevers? Dat kan en graag! We onderscheiden hierbij twee varianten:

  • Slow gebruiker
  • Slow ontwikkelcoach

Als Slow gebruiker gebruik je de toepassingen als aanvulling op je eigen dienstenpakket of als onderdeel van je eigen takenpakket. Als Slow ontwikkelcoach gebruik je de toepassingen in combinatie met de Slow gespreks- de ontwikkel- en de samenwerking cyclus. De gebruikerstraining behandeld het gebruik van de toepassingen en lezen van de specifieke rapportages en het in de eigen organisatie of eigen praktijk toepassen. De coach opleiding behandeld de onderliggende interventies, workshops en trajecten gebaseerd op de hierboven genoemde cycli. In de coach opleiding is veel aandacht voor de eigen duurzame ontwikkeling en de onderliggende theorie. 

Raamovereenkomst

Er zijn drie verschillende raamovereenkomsten mogelijk tussen jouw als gebruiker/coach en Slow netwerk. We maken onderscheid in een basis, uitgebreide en een licentie raamovereenkomst.

De basis raamovereenkomst kent geen afname verplichting, geen verplichte terugkomdagen, een vaste brutomarge op de toepassingen en optionele klantondersteuning door Slow netwerk. Voorwaarde voor de basis raamovereenkomst is een succesvolle deelname aan de tweedaagse slow ontwikkel gebruikerstraining of deelname aan de eenjarige opleiding tot Slow ontwikkelcoach. 

De uitgebreide raamovereenkomst kent een afname verplichting, verplichte terugkomdagen, een hogere flexibele brutomarge, op maat gemaakte toepassingen en klantondersteuning door Slow netwerk. Voorwaarde voor de basis raamovereenkomst is een succesvolle deelname aan de tweedaagse slow ontwikkel gebruikerstraining of deelname aan de eenjarige opleiding tot Slow ontwikkelcoach.

De licentieovereenkomst wordt volledig naar de wensen van jouw organisatie of jouw praktijk ingericht. Naast een vaste jaarlijkse licentie fee wordt een beheervergoeding (SLA basis) overeengekomen. Voorwaarde is dat bij organisaties intern medewerkers worden opgeleid om met de toepassingen te werken. Dit kan als ontwikkel gebruiker of ontwikkelcoach. 

Intake 

Naast het toelichten van de inhoud van de training, opleiding en overeenkomst bepalen we in de intake samen met jou wat het zijn van expert of coach voor jou kan betekenen en wat de best passende combinatie is. Daarnaast organiseren we vooruitlopend op de training en opleiding kennismaking webinars die je kunt vinden op onze website. Hier gaan we verder in op de voordelen en uitdagingen van het werken met de Slow toepassingen.

Programma, data, locatie en tarief

Hieronder vind je de link naar de training Slow gebruikerstrainingen en de opleiding Slow ontwikkelcoach met daarin opgenomen het programma, data, voorwaarden en tarief. De locatie is onze eigen trainingslocatie Markt 8, 5581 GK Waalre. De training en opleiding valt onder de CRKBO btw vrij regeling. Verder voldoet de Haas training aan de eisen van NRTO (Nederlandse Raad voor Training en Opleiding) keurmerk.